Táboroztatóinkról

A nyári Cash Flow táborokban képzett táboroztatókból álló csapatunk biztosítja, hogy a gyerekeknek elképesztő kalandokban legyen részük és emellett a pénzügyek területén is jártasságra tegyenek szert. A komoly képzés során elsajátított táborozási, valamint pénzügyi tudásanyag képessé teszi őket a táborozók egész napos lekötésére és felügyeletére. Ennek megfelelően a szülők a szakképzett, felelős csapattagok bármelyikére bátran bízhatják a gyerekeket az egy hét alatt.

Táboroztatók

Az egyedi koncepció megköveteli, hogy táboroztatóink mindegyike tökéletesen tisztába kerüljön annak menetével, részleteivel és mondanivalójával. Így mindegyikük több napos képzésen vett részt, melynek során nem csak magasfokú táboroztatási ismereteket sajátítottak el, de ütőképes csapatokká is kovácsolódtak. A táborozók ezért a választott turnustól függetlenül biztosan felkészült és figyelmes csapat szárnyai alá kerülnek.

Táboroztatók

A táboroztatási készségek mellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy táboroztatóink oktatói attitűddel is rendelkezzenek, illetve kiválóan birtokában legyenek az átadni kívánt pénzügyi tudásnak. Felkészülési időszakuk alatt így komoly kiképzést kaptak a pénzügyi területről, melyről saját maguk által levezetett foglalkozáson adtak számot. Szakmai tudásuk a biztosíték arra, hogy a gyerekek minden kérdésére közvetlen, felelős válasz érkezzen, pontosan megtanítva nekik a pénz használatának fortélyait.

Mentalitásuknak köszönhetően mindannyian alapvető feladatuknak tekintik, hogy a gyerekek soha nem látott élményekkel térjenek haza az egy hét után, amiket még hónapokkal később is örömmel mesélnek. Az egyedi programok és az átfogó kerettörténet mind ezt a célt szolgálják – nem is beszélve az átadott szakmai tudásról, ami remélhetőleg egy életre megváltoztatja a táborozók viszonyát a pénzhez.